Droga zamknięta, przejazdu zrobić sie nie da? Czynności trwają? Skandal jakiś.
Ludzie stoją w wielogodzinnym korku i nawet nie wpadli na pomysł by puścić ruch jednym pasem ...
Ileż można drogę blokować? Ludzie siedzą juz 4 godzinę! Ze zdjęć wynika że dwa pasy zajęły służby! Co to za granda!
Widać zawracające samochody jadące pod prad, zaraz będzie kolejna katastrofa
Właśnie stoję 3 godzinę w tym korku, myślałem że to jakiś karambol nie wiem co te służby tam robią ale to jest przegięcie żeby chociaż jednego pasa nie udrożnić?! Gamonie
Policja nie rozpoznaje marek pojazdów?
Uderzony pojazd to nie Iveco a Mercedes Benz Sprinter pierwszej generacji.
W korku stała nie sama młodzież strzelająca sobie selfiaczki , ale też starsi ludzie i malutkie dzieci ja jak najbardziej rozumiem bezpieczeństwo itp. ale 4 godziny w miejscu na 3 pasmowej drodze to bardzo długo
I to jest ta jazda na zderzaku tych ..... tirowców powinni za takie coś dożywotnio zabierać prawo jazdy bo mu się nie chce tempomatu wyłączyć. Co jakby była to osobówka? śmierć na miejscu na szczęście był to ukuty sprinter zdrowia dla osób z busa
To jest jakiś żart. 3h stania, ani jedzenia ani siku, nie puszczają nawet jednego pasa. Znęcanie się nad ludzmi!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!